Ga naar de inhoud

Airco zonder buitenunit gezocht?

Energiezuinig koelen en verwarmen kan vandaag
met ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit.

Vraag naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

Gecertificeerd

Erkend airco-energiedeskundige en gecertificeerd als categorie 1 koeltechnicus.

Vakmannen

Onze techniekers volgen voortdurend opleidingen om helemaal mee te zijn met de laatste innovaties rond koeltechnieken.

Kwaliteitsmerken

Wij werken alleen met de beste merken en gebruiken steeds de beste materialen voor onze installaties.

Vaste airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit

Wanneer de situatie het niet toe laat om een buitenunit te plaatsen kan je vandaag van het comfort van  klimaatcontrole genieten door een toestel met ingebouwde warmtepomp.

Meer dan comfort

Een goed klimaat om in te wonen of te werken draagt bij tot een goede gezondheid en maakt ons energieker en productiever. Klimaatcontrole in jouw woning, kantoor of zaak verhoogt het comfort en is bijna onmisbaar in een wisselend klimaat als het onze.

aricozonderbuitenunit-verschil

Een airco zonder buitenunit kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en buiten zie je niet meer dan twee vaste buitenroosters. Zo kan je genieten van verkoeling zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

Verwarmen en koelen in één

In de winter hebben we verwarming nodig waar we in de zomer snakken naar wat verkoeling. Vandaag kunnen beide functies in één systeem. Je voelt het comfort tot in je portemonnee. Een warmtepomp haalt een groot deel van haar energie uit de omgevingslucht en verbruikt slechts een minimum aan elektriciteit.

aricozonderbuitenunit-close

Antwerpen en Limburg

Vanuit Tielen in de stille Kempen op de grens van Antwerpen en Limburg bereiken wij vlot alle uithoeken van deze ruime regio.

kaart

Hoe snel wij bij jouw kunnen zijn?

Merken die wij, en die ons vertrouwen

Er zijn vaak twijfels over de praktische haalbaarheid van een uitgebreid airconditioningsysteem. Rob Dillen en zijn team heeft telkens weer een originele oplossing klaar voor elke unieke situatie.

Sien Huygen | 2nd-skin
Koel en verwarmings installaties zijn best wel technische uitdagingen. Dat hierbij ook nog is aandacht kan zijn voor het esthetische hebben ze bij Rob Dillen al meermaals bewezen.

Roman Willems | BOA-interior
Vorige slide
Volgende slide

ELEKTRICITEIT, VENTILATIE, DOMOTICA, SANITAIR & CV, WARMTEPOMPEN, AIRCO, ZONNEPANELEN.

Uw totaalprojecten, onze realisatie

Een gedreven team van straffe servicetechniekers staat dagelijks voor jouw klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Elk bouw of renovatie project is een uitdaging op zich. Eén aanspreekpunt voor alle technieken maakt dat proces makkelijker, efficiënter en kan een besparing in tijd en middelen opleveren.