Ga naar de inhoud

Uw woning of bedrijf beveiligen tegen ongewenste bezoekers of brand?

Naast materiële is ook emotionele schade beter te voorkomen dan te genezen. En daar willen wij graag bij helpen.

Vraag naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

Gecertificeerd

Erkend beveiligingsdeskundige en gecertificeerd door de Vlaamse overheid.

Vakmannen

Onze techniekers volgen voortdurend opleidingen om helemaal mee te zijn met de laatste innovaties rond beveiligingstechnieken.

Kwaliteitsmerken

Wij werken alleen met de beste merken en gebruiken steeds de beste materialen voor onze installaties.

Beveiliging

Wij zijn thuis in de modernste beveiligingstechnieken en kunnen voorzien in alarmsystemen, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Wij maken er een erezaak van naast een goede werking en gebruiksvriendelijke bediening ook bijzondere aandacht te schenken aan het esthetische. Met eigen techniekers kunnen wij de 24/7 service bieden die nodig is in beveiliging.

Aantal inbraken

0
Woningen
0
Handelszaken

* cijfers 2018 stat.policefederale.be

Alarmsystemen

Met een toenemend aantal inbraken kan het beveiligen van uw woning of handelszaak het verschil maken als u straks slachtoffer wordt. Als erkend installateur nemen we samen met u gepaste maatregelen in uw woning of bedrijf om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Geen hoek meer onbewaakt in of rond uw eigendom. Of u nu eenvoudige oplossing zoekt voor observatie live op uw smartphone en tablet of beelden wil herbekijken op een server.

Controleer zelf wie, waar naar binnen mag binnen op bepaalde tijdstippen in uw zaak of woning. Met de swipe van een badge, een unieke vingerafdruk of toegang krijgen via je smartphone.

Brandbeveiliging

Branddetectie red levens. Het is dan ook een noodzaak dit aspect van beveiliging serieus te nemen en verder te kijken dan de wettelijke verplichtingen die gelden voor nieuwbouw, huurwoningen, of handelszaken en bedrijven. 

* cijfers 2018 leefbrandveilig.be

0
Woningenbranden
0
Dodelijke slachtoffers

Kwaliteitsmerken die wij vertrouwen

kaart

Antwerpen en Limburg

Vanuit Tielen in de stille Kempen op de grens van Antwerpen en Limburg bereiken wij vlot alle uithoeken van deze ruime regio.

Hoe snel wij bij jouw kunnen zijn?

ELEKTRICITEIT, VENTILATIE, DOMOTICA, SANITAIR & CV, WARMTEPOMPEN, AIRCO, ZONNEPANELEN, BEVEILIGING.

Uw totaalprojecten, onze realisatie

Een gedreven team van straffe servicetechniekers staat dagelijks voor jouw klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Elk bouw of renovatie project is een uitdaging op zich. Eén aanspreekpunt voor alle technieken maakt dat proces makkelijker, efficiënter en kan een besparing in tijd en middelen opleveren.

Elke woning of gebouw is anders, er zijn dus geen standaardoplossingen.
Rob Dillen en zijn team heeft telkens weer een originele oplossing klaar voor die unieke situaties.

Sien Huygen | 2nd-skin