Ga naar de inhoud

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun accumulatie of elektrischeverwarming in te ruilen voor een warmtepomp. Het is immers nooit zo verantwoord geweest als vandaag om die stap te zetten.

2560px-VRT_NWS_logo.svg

Voorschot van 400 euro naar 1.289 euro

Kris vertelt aan "De Inspecteur" dat ze verwarmt met accumulatieverwarming. "Die verwarming is 30 jaar oud. We hebben die geïnstalleerd tijdens de bouw van ons huis in 1992." Het is algemeen geweten dat accumulatieverwarming veel verbruikt, maar Kris verwarmt al lang niet meer haar hele huis.

Ontvang snel een voorstel op maat van uw situatie

Gecertificeerd

Erkend energiedeskundige

Vakmannen

Onze techniekers volgen voortdurend opleidingen om mee te zijn met de laatste innovaties

Kwaliteitsmerken

Wij werken alleen met de beste merken en gebruiken steeds de beste materialen voor onze installaties

Zonnepanelen alleen geen oplossing

Met de stijgende elektriciteitsfactuur lijkt de enige oplossing om je accumulatieverwarming draaiende te houden meer zonnepanelen te zijn. Maar naast de investering die nodig is om het verbruik van accumulatieverwarming te dekken hebben de meeste simpelweg te weinig dakoppervlakte beschikbaar. Gelukkig is er een alternatief.

Rendement van een Warmtepomp

Een warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem en uit de buitenlucht. Voor dat proces is ook elektriciteit nodig. Ook al is elektriciteit vanwege de hogere belasting duurder dan bijvoorbeeld gas, vanwege het betere rendement is een warmtepomp dus toch interessant. En wordt het in combinatie met zonnepanelen bijzonder voordelig.

Voor één deel elektriciteit heb je 5 delen warmte. Dat is 5,6 keer beter dan het rendement van een accumulatieverwarming.

warmtepomp

Warm water tot 70°

Uniek in ons gamma is een warmtepomp die water kan verwarmen tot 70° zonder weerstand bij negatieve buitentemperaturen. Dat maakt ze uitermate geschikt om te gebruiken met je bestaande radiatoren en zorgt voor een ongezien rendement.  Ze maakt daarvoor ook nog eens gebruik van Propaan en is hierdoor honderden malen beter dan alternatieve koelgassen.

Geen gasaansluiting meer nodig

Je verbruikt minder energie met een warmtepomp dan vandaag. Je bent dus veel minder afhankelijk van stijgende elektriciteitsfactuur: in tegenstelling tot bij een gasketel ben je bij een warmtepomp ook niet afhankelijk van de schommelende gasprijzen. Een gasaansluiting is niet meer nodig.

Verhoog nu uw renovatiebudget en bespaar
voor altijd op uw energiefactuur

De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij. Wie vanaf 2021 eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen.  Wie in een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen door een gecertificeerde installateur, kan daarvoor bij Fluvius een premie aanvragen. Meer dan redenen genoeg om NU de stap te zetten.

Antwerpen en Limburg

Vanuit Tielen in de stille Kempen op de grens van Antwerpen en Limburg bereiken wij vlot alle uithoeken van deze ruime regio.

kaart
team

Hoe snel zij bij jouw kunnen zijn?

Bel ons

+32 14 750 953‬

Vul het formulier in op de website

.

Wij contacteren je binnen 24u

We komen langs om je situatie te bekijken

Je ontvangt een persoonlijk voorstel

Merken die wij, en die ons vertrouwen

Bij nieuwbouw is er niet vaak twijfel om voor een warmtepomp te kiezen maar bij renovatie is er dat wel. DR technieken heeft telkens weer een originele oplossing klaar voor elke unieke situatie en heeft al vaak de haalbaarheid bewezen.

Sien Huygen | 2nd-skin
Koel en verwarmings installaties zijn best wel technische uitdagingen. Dat hierbij ook nog is aandacht kan zijn voor het esthetische hebben ze bij DR technieken al meermaals bewezen.

Roman Willems | BOA-interior
Vorige slide
Volgende slide

ELEKTRICITEIT, VENTILATIE, DOMOTICA, SANITAIR & CV, WARMTEPOMPEN, AIRCO, ZONNEPANELEN.

Uw totaalprojecten, onze realisatie

Een gedreven team van straffe servicetechniekers staat dagelijks voor jouw klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Elk bouw of renovatie project is een uitdaging op zich. Eén aanspreekpunt voor alle technieken maakt dat proces makkelijker, efficiënter en kan een besparing in tijd en middelen opleveren.