Ga naar de inhoud

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun mazoutketel in te ruilen voor een warmtepomp. Het is immers nooit zo verantwoord geweest als vandaag om die stap te zetten.

1200px-Logo-HLN.svg

Stookolieprijs stijgt morgen voor het eerst boven 1 euro per liter

De maximumprijs voor een liter huisbrandolie (50S) stijgt vanaf donderdag tot boven de kaap van 1 euro per liter voor bestellingen van meer dan 2.000 liter. Dat meldt de FOD Economie.

Ontvang snel een voorstel op maat van uw situatie

Gecertificeerd

Erkend energiedeskundige

Vakmannen

Onze techniekers volgen voortdurend opleidingen om mee te zijn met de laatste innovaties

Kwaliteitsmerken

Wij werken alleen met de beste merken en gebruiken steeds de beste materialen voor onze installaties

Eisen voor nieuwe verwarmingstoestellen

Stookolie is een van de meest vervuilende fossiele energiebronnen. Het gebruik ervan moet worden afgebouwd. Sinds 2022 zijn er daarom nieuwe regels bij verwarming van gebouwen: stookolieketels mogen niet meer overal geplaatst of vervangen worden. Gelukkig is er een goed alternatief.

Rendement van een Warmtepomp

Een warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem en uit de buitenlucht. Voor dat proces is elektriciteit nodig. Ook al is elektriciteit vanwege de hogere belasting duurder dan gas, vanwege het betere rendement is een warmtepomp dus toch interessant. En wordt het in combinatie met zonnepanelen bijzonder voordelig

Voor één deel elektriciteit heb je 5 delen warmte. Dat is 5,6 keer beter dan het rendement van een Mazout-ketel.

warmtepomp

Warm water tot 70°

Uniek in ons gamma is een warmtepomp die water kan verwarmen tot 70° zonder weerstand bij negatieve buitentemperaturen. Dat maakt ze uitermate geschikt om te gebruiken met je bestaande radiatoren en zorgt voor een ongezien rendement.  Ze maakt daarvoor ook nog eens gebruik van Propaan en is hierdoor honderden malen beter dan alternatieve koelgassen.

Zeg vaarwel tegen je Mazoutketel

Je verbruikt minder energie met een warmtepomp dan met een mazoutketel. Je bent niet afhankelijk van fossiele brandstoffen: in tegenstelling tot bij een mazoutketel ben je bij een warmtepomp niet afhankelijk van de schommelende mazoutprijzen. Een mazoutketel is niet meer nodig.

Verhoog nu uw renovatiebudget en bespaar
voor altijd op uw energiefactuur

De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij. Wie vanaf 2021 eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen.  Wie in een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen door een gecertificeerde installateur, kan daarvoor bij Fluvius een premie aanvragen. Meer dan redenen genoeg om NU de stap te zetten.

Antwerpen en Limburg

Vanuit Tielen in de stille Kempen op de grens van Antwerpen en Limburg bereiken wij vlot alle uithoeken van deze ruime regio.

kaart
team

Hoe snel zij bij jouw kunnen zijn?

Bel ons

+32 14 750 953‬

Vul het formulier in op de website

.

Wij contacteren je binnen 24u

We komen langs om je situatie te bekijken

Je ontvangt een persoonlijk voorstel

Merken die wij, en die ons vertrouwen

Bij nieuwbouw is er niet vaak twijfel om voor een warmtepomp te kiezen maar bij renovatie is er dat wel. DR technieken heeft telkens weer een originele oplossing klaar voor elke unieke situatie en heeft al vaak de haalbaarheid bewezen.

Sien Huygen | 2nd-skin
Koel en verwarmings installaties zijn best wel technische uitdagingen. Dat hierbij ook nog is aandacht kan zijn voor het esthetische hebben ze bij DR technieken al meermaals bewezen.

Roman Willems | BOA-interior
Vorige slide
Volgende slide

ELEKTRICITEIT, VENTILATIE, DOMOTICA, SANITAIR & CV, WARMTEPOMPEN, AIRCO, ZONNEPANELEN.

Uw totaalprojecten, onze realisatie

Een gedreven team van straffe servicetechniekers staat dagelijks voor jouw klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Elk bouw of renovatie project is een uitdaging op zich. Eén aanspreekpunt voor alle technieken maakt dat proces makkelijker, efficiënter en kan een besparing in tijd en middelen opleveren.